✓ Olie van Duitse kwaliteit
✓ Direct leverbaar uit voorraad
✓ Snelle verzending

OlieDirect biedt een hoogwaardig assortiment aan voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen. Zo bestelt u bij deze specialist mobiele of stationaire brandstoftanks voor het opslaan van gevaarlijke stoffen als diesel. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van olieproducten en producten voor de veilige opslag van gevaarlijke stoffen, zoals lekbakken en brandstofcontainers. Ontdek het assortiment en kies het product dat geschikt is voor uw situatie.

Kies uit een ruim assortiment voor een veilige opslag van gevaarlijke stoffen

Ons assortiment biedt de keuze uit mobiele en stationaire brandstoftanks met verschillende capaciteiten en specificaties. Zo kunt u bijvoorbeeld een enkelwandige brandstofcontainer aanschaffen, maar bieden we ook een dubbelwandige brandstoftank aan voor een optimale opslag tot 3000 liter van gevaarlijke stoffen zoals diesel. Een mobiele brandstofcontainer is geschikt voor het opslaan van gevaarlijke stoffen van 200 liter tot 450 liter. Bekijk online het assortiment of vraag ons vrijblijvend om advies. Wij vertellen u graag meer over een veilige opslag van gevaarlijke stoffen zoals olie.

Oliedirect

Bestel uw benodigdheden voor het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen

Onze webshop is gespecialiseerd in olieproducten en het opslaan van olie en andere gevaarlijke stoffen. Dankzij jarenlange ervaring in deze branche, kunnen wij u voorzien van deskundig en passend advies over het veilig opslaan van gevaarlijke stoffen. Zo weet u zeker dat u de juiste producten voor uw situatie aanschaft. Al onze producten leveren wij direct uit voorraad, waardoor u bij ons geen last heeft van lange levertijden. Heeft u een vraag over onze producten? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@keenfuel.nl of door te bellen naar 085-8222100.

Contact formulier