Zoekt u een opvangbak voor vaten?

Opvangbak vaten kopen doet u namelijk bij OlieDirect. Oliedirect is dé specialist op het gebied van olie, koelvloeistof, opvangbakken en opslagtanks. Onze webshop biedt u namelijk producten van Duitse kwaliteit die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bevindt u zich in Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij ons kunt u niet alleen veilig en snel betalen door middel van iDEAL, maar ook gerust uw aankopen retourneren indien u niet tevreden bent. Kortom, bij OlieDirect bent u op het juiste adres voor al uw olie verwante benodigdheden.

OlieDirect levert diverse soorten en maten diverse soorten opvangbakken?lekbakken van Duitse kwaliteit. Daarmee zijn wij tegenwoordig een van de leidende groothandels in dit segment. Onze fabrikant beschikt over bevoegde medewerkers en de meest moderne productie technologieën. Hieruit volgt dat het hoogste niveau van veiligheid en kwaliteit gegarandeerd kan worden. Doordat ze uitsluitend in Duitsland hun opvangbakken produceren en ze gebruik maken van een gecertificeerd kwaliteitsmanagement systeem is hoge kwaliteit een standaard.

Voordelen van onze Duitse producten

Voor veilige opslag van olie gebruikt u een opvangbak van het Duitse makelij. Zo zou zonder opvangbak, in het geval van een lek in een verpakking het zich in de bodem of over de vloer kunnen verspreiden. Dit is lastig te verwijderen en mogelijk ook duur. Daarom is het verstandig om een opvangbak te gebruiken. Deze lekbakken voldoen aan de door de overheid opgelegde eisen en zijn erg duurzaam, een eenmalige investering voorkomt problemen bij een (milieu) controle.

Waarom opvangbakken van OlieDirect?

Op de grond van de verhoogde eisen aan de bescherming van het milieu heeft deze productgroep, juist de laatste jaren, een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Daarom ontwikkelt OlieDirect mee. Door een ruim assortiment aan kwalitatief hoge opvangbakken te leveren die ervoor zorgen dat u veilig uw olieverpakkingen, groot of klein, kunt bewaren. Ons assortiment bevat ook koelvloeistoffen en ten slotte bieden we ook olie en opslagtanks om uw olie veilig op te slaan. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

 Over OlieDirect

Oliedirect is dé specialist op het gebied van olie, lekbakken en opslagtanks.

Klanten bekijken ook

Olie

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment aan Olie. Op zoek naar Olie? Bekijk ons assortiment.

Opslagtanks

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment opslagtanks. Op zoek naar opslagtanks voor olie? Bekijk ons assortiment.

Koelvloeistof

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment koelvloeistoffen. Op zoek naar koelvloeistoffen? Bekijk ons assortiment.