Zoekt u een opslagtank voor dieselolie?

Een dieselolietank aanschaffen doet u bij OlieDirect. Oliedirect is dé specialist op het gebied van opvangbakken en dieseltanks. Onze webshop biedt u producten van hoge kwaliteit die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bevindt u zich in Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij ons kunt u niet alleen veilig en snel betalen door middel van iDEAL maar ook gerust uw aankopen retourneren indien u niet tevreden bent. Kortom, moet u bij OlieDirect zijn voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Opslagtanks van OlieDirect

OlieDirect biedt zowel kunststoffen als stalen dieseltanks. Uiteraard zijn de dieseltanks in verschillende volumes te bestellen, zo bieden we bijvoorbeeld een 1400, 2500 en 5000 liter variant in kunststof en stalen tanks in groottes van bijvoorbeeld 1200, 2000, 2600 en 3000 liter. Onze tanks worden standaard geleverd met:

  • Pomp 56/L per minuut
  • Cimtec filter
  • 4 meter slang + automatische nozzle
  • Kiwa tank & installatie certificaat
  • Transport & Plaatsing in een buitenopstelling
opslagtank olie

Dieseltank

Onze dubbelwandige dieseltanks zijn de eerste keuze bij het tanken ter plaatse. Zo zijn ze verkrijgbaar in kunststof en staal en te voorzien van diverse pompsets, met of zonder teller. Daarnaast zijn ze te voorzien van bijvoorbeeld een tijdslot ter voorkoming van diefstal van uw dure brandstof.

Waarom OlieDirect?

In de tijd van technologische vooruitgang stijgt het aantal auto’s en motoren gestaag. Ontwerpen van motoren en transmissies verbeteren voortdurend, daarom vereist men ook verbeterde smeermiddelen. OlieDirect veranderd mee, door een ruim assortiment aan kwalitatief hoge olie te leveren die de werking van uw motoren verbeterd. Het assortiment bevat ook koelvloeistoffen en ten slotte bieden we ook lekbakken en opslagtanks om uw olie veilig op te slaan. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Klanten bekijken ook

Koelvloeistof

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment koelvloeistoffen. Op zoek naar koelvloeistoffen? Bekijk ons assortiment.

Lekbakken

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment Lekbakken. Op zoek naar Lekbakken? Bekijk ons assortiment.

Opslagtanks

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment opslagtanks. Op zoek naar opslagtanks? Bekijk ons assortiment.