Zoekt u een olietank?

Een olietank bestellen doet u bij OlieDirect. Wij zijn dé specialist op het gebied van olie, koelvloeistof, lekbakken en opslagtanks. Onze webshop biedt u producten van Duitse kwaliteit die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bevindt u zich in Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij ons kunt u niet alleen veilig en snel betalen door middel van iDEAL maar ook gerust uw aankopen retourneren indien u niet tevreden bent. Kortom, moet u bij OlieDirect zijn voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Kent u dat ook? Iedere keer maar naar het tankstation rijden om uw voertuigen/machines te voorzien van diesel. Wij bieden u hiervoor graag een ander alternatief aan. Zo verkoopt OlieDirect kunststoffen of olietank voor diesel, van onder andere het merk Harlequin. Uiteraard zijn de opslagtanks in verschillende volumes te bestellen. U kunt hierbij kiezen voor een 1.000 liter tank tot een tank waarbij 15.000 liter kan worden opgeslagen. Deze opslagtank zorgt bijvoorbeeld ervoor dat u van alle gemakken wordt voorzien en altijd gebruik kan maken van uw eigen opslag en uw voertuigen/machines direct voorzien van Diesel. De opslag is voorzien van een automatisch afslaand pistool. Ten slotte is het sinds januari 2015 is het verplicht dat uw opslagtank voorzien is van een officieel keuringsdocument. Wij voorzien u dan ook graag van informatie over de vele mogelijkheden en de veiligheidseisen die hierbij komen kijken.

Het assortiment van OlieDirect bevat onder andere een erg ruim olie assortiment met olie voor bijna alle soorten voertuigen en machines, opvangbak voor olie, opslagtanks en sjorbanden.

dieseltank

Voordelen van onze Duitse producten

Een olietank is eenvoudig en snel te installeren. Bovendien heeft het een lange levensduur en een volledige bescherming tegen lekkages. De tank heeft een isolerende werking heeft weinig geuroverlast en beschermt de diesel of olie tegen extreme buitentemperaturen zowel in de zomer als in de winter. Daardoor heeft u constante opslagomstandigheden het gehele jaar door.

Waarom OlieDirect?

In de tijd van technologische vooruitgang stijgt het aantal auto’s en motoren gestaag. Ontwerpen van motoren en transmissies verbeteren voortdurend, daarom vereist men ook verbeterde smeermiddelen. OlieDirect veranderd mee, door een ruim assortiment aan kwalitatief hoge olie te leveren die de werking van uw motoren verbeterd. Het assortiment bevat ook koelvloeistoffen en ten slotte bieden we ook lekbakken en opslagtanks om uw olie veilig op te slaan. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Klanten bekijken ook

Koelvloeistof

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment koelvloeistoffen. Op zoek naar koelvloeistoffen? Bekijk ons assortiment.

Lekbakken

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment Lekbakken. Op zoek naar Lekbakken? Bekijk ons assortiment.

Opslagtanks

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment opslagtanks. Op zoek naar opslagtanks? Bekijk ons assortiment.