Zoekt u een olie opvangbak?

Olie opvangbak kopen doet u bij OlieDirect. Oliedirect is dé specialist op het gebied van olie, koelvloeistof, opvangbakken en opslagtanks. Onze webshop biedt u producten van Duitse kwaliteit die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bevindt u zich in Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij ons kunt u niet alleen veilig en snel betalen door middel van iDEAL maar ook gerust uw aankopen retourneren indien u niet tevreden bent. Kortom, moet u bij OlieDirect zijn voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

OlieDirect levert olie opvangbakken van het Bauer. Het Duitse merk is in 1966 opgericht, daarmee is Bauer tegenwoordig een van de leidende producenten. Zo beschikt Bauer over gekwalificeerde medewerkers en de meest moderne productietechnologieën waardoor het hoogste veiligheids- en kwaliteitsniveau gegarandeerd kan worden. Doordat Bauer uitsluitend in Duitsland hun opvangbakken produceert en ze gebruik maken van een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem is hoge kwaliteit een standaard.

Voordelen van onze Duitse producten

Voor veilige opslag van olie gebruikt u een opvangbak van het Duitse merk Bauer. Zo zou zonder opvangbak, in het geval van een lek in een verpakking het zich in de bodem of over de vloer kunnen verspreiden. Dit is lastig te verwijderen, en mogelijk ook duur. Daarom is het verstandig om een opvangbak van Bauer te gebruiken. Daarmee kun je een olielek voorkomen.

Waarom opvangbakken van OlieDirect?

Op de grond van de verhoogde eisen aan de bescherming van het milieu heeft deze productgroep, juist de laatste jaren, een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Daarom ontwikkelt OlieDirect mee. Door een ruim assortiment aan kwalitatief hoge opvangbakken te leveren die ervoor zorgen dat u veilig uw olieverpakkingen, groot of klein, kunt bewaren. Ons assortiment bevat ook koelvloeistoffen en ten slotte bieden we ook olie en opslagtanks om uw olie veilig op te slaan. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Klanten bekijken ook

Olie

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment aan Olie. Op zoek naar Olie? Bekijk ons assortiment.

Opslagtanks

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment opslagtanks. Op zoek naar opslagtanks voor olie? Bekijk ons assortiment.

Koelvloeistof

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment koelvloeistoffen. Op zoek naar koelvloeistoffen? Bekijk ons assortiment.