Een lekbak voor olie

Een lekbak voor olie kunt u eenvoudig en snel kopen bij OlieDirect. OlieDirect is dé specialist op het gebied van olie, koelvloeistof, lekbakken en opslagtanks. Onze webshop biedt u producten aan van uitstekende Duitse kwaliteit die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bekijk snel ons aanbod voor hoge kwaliteit producten tegen voordelige prijzen.

Een lekbak voor olie kopen tegen een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding

OlieDirect levert lekbakken voor olie van het Duitse merk Bauer. Het merk is in 1966 opgericht en is tegenwoordig een van de leidende producenten. Zo beschikt Bauer over gekwalificeerde medewerkers en de meest moderne productietechnologieën, waardoor het hoogste veiligheids- en kwaliteitsniveau wordt gegarandeerd. Hoge kwaliteit is de standaard doordat Bauer uitsluitend in Duitsland produceert en ze gebruikmaken van een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem. Een lekbak van dit merk kopen is dus een goede investering.

Voordelen van onze Duitse producten

Voor veilige opslag van olie gebruikt u een lekbak van het Duitse merk Bauer. Zonder een lekbak of opvangbak, kan olie zich door een lek in een verpakking verspreiden in de bodem of over de vloer. Dit is lastig te verwijderen en vaak een prijzig proces. Voorkom een olielek door een lekbak voor olie te kopen.

Waarom u een lekbak zou moeten kopen

Op de grond van de verhoogde eisen aan de bescherming van het milieu, heeft deze productgroep de laatste jaren een snelle ontwikkeling doorgemaakt. Daarom ontwikkelen wij mee. Wij leveren een ruim assortiment aan kwalitatief hoge opvangbakken aan waardoor u uw olieverpakkingen, groot of klein, veilig kunt bewaren. Ons assortiment bevat ook koelvloeistoffen, transmissieolie en ten slotte bieden we ook olie en veilige opslagtanks om uw olie in op te slaan. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Neem contact met ons op

Bestel een lekbak voor olie om lastige olielekken te voorkomen. Bevindt u zich in Nederland? Dan betaalt u geen extra kosten voor de verzending. Bij ons kunt u niet alleen veilig en snel betalen door middel van iDEAL, maar ook gerust uw aankopen retourneren indien u niet tevreden bent. Kortom, ontdek ons assortiment voor al uw oliegerelateerde benodigdheden. Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 085-8222100 of door een e-mail te sturen naar info@keenfuel.nl.

Klanten bekijken ook

Olie

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment aan Olie. Op zoek naar Olie? Bekijk ons assortiment.

Opslagtanks

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment opslagtanks. Op zoek naar opslagtanks voor olie? Bekijk ons assortiment.

Koelvloeistof

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment koelvloeistoffen. Op zoek naar koelvloeistoffen? Bekijk ons assortiment.