Zoek u koelvloeistof?

Koelvloeistof kopen doet u bij OlieDirect. Oliedirect is dé specialist op het gebied van olie, koelvloeistof, opvangbakken en opslagtanks. Onze webshop biedt u producten van Duitse kwaliteit die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bevindt u zich in Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij ons kunt u niet alleen veilig en snel betalen door middel van iDEAL maar ook gerust uw aankopen retourneren indien u niet tevreden bent. Kortom, moet u bij OlieDirect zijn voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Koelvloeistof van Pemco

OlieDirect levert koelvloeistof van het Duitse merk Pemco. Het merk is inmiddels meer dan twintig jaar actief in de olie markt. In deze tijd heeft het merk het respect en de toewijding verdient van miljoenen autofans en professionals over de hele wereld. Er worden innovatieve technologieën gebruikt in het productieproces, daardoor is Pemco niet alleen in staat om te voldoen aan alle eisen van bevoegde internationale organisaties en autoproducenten, maar ook een aantal te overtreffen.

opvangbakken

Wat doet koelvloeistof?

Ten eerste is een belangrijk onderdeel van uw motor het koelingssysteem. Bovendien heeft dit systeem koelvloeistof nodig om ervoor te zorgen dat uw motor niet oververhit. Zo bevatten Pemco koelvloeistoffen een intelligente formulering die op effectieve wijze bijvoorbeeld corrosie, afzettingen en schuimvorming voorkomt om langere onderhoudsintervallen, optimale warmte dissipatie en bescherming tegen oververhitting te garanderen.

Waarom OlieDirect?

In de tijd van technologische vooruitgang stijgt het aantal auto’s en motoren gestaag. Ontwerpen van motoren en transmissies verbeteren voortdurend, daarom vereist men ook verbeterde smeermiddelen. OlieDirect veranderd mee, door een ruim assortiment aan kwalitatief hoge olie te leveren die de werking van uw motoren verbeterd. Het assortiment bevat bijvoorbeeld ook olie en ten slotte bieden we ook lekbakken en opslagtanks om uw olie veilig op te slaan. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Klanten bekijken ook

Olie

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment aan Olie. Op zoek naar Olie? Bekijk ons assortiment.

Opslagtanks

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment opslagtanks. Op zoek naar opslagtanks voor olie? Bekijk ons assortiment.

Koelvloeistof

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment koelvloeistoffen. Op zoek naar koelvloeistoffen? Bekijk ons assortiment.