Wilt u auto olie kopen?

Auto olie kopen doet u bij OlieDirect, Wij zijn dé specialist op het gebied van olie, koelvloeistof, lekbakken en opslagtanks. Onze webshop biedt u producten van Duitse kwaliteit die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bevindt u zich in Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij ons kunt u niet alleen veilig en snel betalen door middel van iDEAL maar ook gerust uw aankopen retourneren indien u niet tevreden bent. Kortom, moet u bij OlieDirect zijn voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Schakel ons in als uw leverancier van motorolie voor de automotive

OlieDirect is leverancier van motorolie van het Duitse merk PEMCO voor de automotive. Het merk is inmiddels meer dan twintig jaar actief in de oliemarkt en won in deze tijd het respect en de toewijding van miljoenen autofanaten en professionals over de hele wereld. PEMCO gebruikt innovatieve technologieën tijdens het productieproces. Hierdoor is PEMCO niet alleen in staat om te voldoen aan alle eisen van bevoegde internationale organisaties en autoproducenten, maar ook een aantal te overtreffen. Het assortiment bestaat uit meer dan honderd verschillende namen van synthetische en semisynthetische motoroliën en vloeistoffen. Een greep uit het aanbod:

  • Motorolie voor auto’s en transporteurs
  • Motorolie voor motorfietsen
  • Motorolie voor vrachtwagens en bussen
  • Tandwieloliën en -vloeistoffen
  • Brandstofadditieven
  • Remvloeistoffen
  • Koelvloeistoffen
  • Industriële oliën
motorolie 0W 30

Voordelen van onze Duitse producten

De motor van uw auto kan niet zonder de juiste olie. Dit komt doordat olie beschikt over een aantal essentiële functies. Zo vermindert het de wrijving binnen de motor, zorgt het voor een soepelere loop van de bewegende componenten en levert het een actieve bescherming tegen roest. Ook houdt motorolie het olie- en motorcircuit schoon en gaat de slijtage van onderdelen tegen. Ten slotte zorgt het voor verkoeling van de motor. Als ervaren leverancier van motorolie voor de automotive, adviseren wij u graag over de verschillende werkingen.

Kies uit een ruim assortiment aan motorolie

In de tijd van technologische vooruitgang stijgt het aantal auto’s en motoren gestaag. Ontwerpen van motoren en transmissies verbeteren voortdurend, daarom vereist men ook kwalitatieve smeermiddelen. OlieDirect houdt deze ontwikkelingen nauw in de gaten en biedt een hoogwaardig assortiment aan olie die de werking van uw motoren verbetert. Daarnaast bieden we als leverancier van motorolie voor de automotive ook koelvloeistoffen, opslagtanks en lekbakken voor olie aan.

Ontdek het uitgebreide assortiment

De juiste olie voor uw motor bestelt u bij dé leverancier van motorolie voor de automotive. Ons assortiment bevat een groot aantal aan producten die wij direct uit voorraad kunnen leveren. Heeft u een vraag over onze producten? Neem contact met ons op door middel van het contactformulier of door te bellen naar 085-8222100. U kunt ook een e-mail sturen naar info@keenfuel.nl.

Klanten bekijken ook

Koelvloeistof

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment koelvloeistoffen. Op zoek naar koelvloeistoffen? Bekijk ons assortiment.

Lekbakken

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment Lekbakken. Op zoek naar Lekbakken? Bekijk ons assortiment.

Opslagtanks

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment opslagtanks. Op zoek naar opslagtanks? Bekijk ons assortiment.