✓ Olie van Duitse kwaliteit
✓ Direct leverbaar uit voorraad
✓ Snelle verzending

Onze multifunctionele olie is onmisbaar voor uw tractor. Dit smeermiddel is verkrijgbaar in vaten van 20 tot 1000 liter. Op onze website vindt u ook een veilige stellage om de vaten in op te slaan. Daarnaast bieden wij andere benodigdheden aan om uw tractor te onderhouden. Plaatst u een bestelling van € 250,- of hoger? Dan worden uw aankopen in Nederland of België gratis bezorgd.

Hoogwaardige olie en onderhoudsproducten voor uw tractor

Op onze website bieden wij diverse onderhoudsproducten aan voor uw tractor. Zo kunt u bijvoorbeeld een vetspuit bestellen om smeermiddel aan te brengen. Wij bieden ook uitstekende tractorolie aan. U kiest uit vaten van 20 tot wel 1000 liter. De 101 olie is een multifunctionele olie die voldoet aan alle eisen voor transmissie en hydraulische vloeistof. Deze olie is geschikt voor commerciële toepassingen en landbouwwerkzaamheden. Onze 10W-30 olie heeft een hoge weerstand tegen corrosie en oxidatie. Deze olie is geschikt voor landbouw. Het is natuurlijk ook belangrijk om uw olie veilig op te slaan. Ons handige vatenrek voorkomt verontreiniging door gelekte olie.

Oliedirect

Koop online al uw benodigdheden

Bij OlieDirect koopt u eenvoudig olie en andere benodigdheden voor uw tractor. Daarnaast vindt u stellages en containers om uw olie veilig in op te bergen. Koop direct uw producten en profteer vanaf € 250,- van gratis levering. Wilt u contact met ons opnemen? Stuur dan een e-mail naar info@keenfuel.nl of bel naar 0547-272845.

Contact formulier