✓ Olie van Duitse kwaliteit
✓ Direct leverbaar uit voorraad
✓ Snelle verzending

Wilt u een brandstoftank bestellen met een veilig, dubbelwandig ontwerp? OlieDirect biedt verschillende dubbelwandige tanks aan met verschillende capaciteiten. Zo bestelt u een brandstoftank met een dubbelwandig design voor de opslag van 1200 liter, 2000 liter of 3000 liter. Ons familiebedrijf is specialist op het gebied van olie, koelvloeistof en producten voor het veilig opslaan van olie of brandstof. Ontdek ons uitgebreide assortiment en profiteer van voordelige prijzen.

Producten

Bent u geïnteresseerd in een van onze producten?

De voordelen van een brandstoftank met een dubbelwandig design

De brandstoftank met een dubbelwandig frame uit ons assortiment beschikt over zeer betrouwbaar pompwerk. Hierdoor bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en optimale veiligheid. De dubbelwandige dieseltank is daarnaast de meest gekochte brandstoftank in Nederland en is direct klaar voor gebruik. Deze brandstoftank is bovendien geschikt voor buitenplaatsing. Hiervoor ontvangt u als extra een cube56, inclusief een beschermde stalen constructie en telwerk. Bekijk ons aanbod aan stationaire tanks of mobiele brandstoftanks of vraag ons vrijblijvend om advies op basis van uw situatie.

Oliedirect

Informeer naar de verschillende opties

Bestel via onze webshop een brandstoftank met een dubbelwandig frame voor de veilige opslag van diesel. We vertellen u graag meer over de veiligheidseisen en wetgeving voor de aanschaf van een brandstoftank. Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@keenfuel.nl of door te bellen naar 085-8222100. U kunt ons uiteraard ook bereiken voor meer informatie over het bestellen en leveren.

Contact formulier