Zoekt u een dubbelwandige dieseltank?

Mobiele dieseltank aanschaffen doet u bij OlieDirect. Oliedirect is dé specialist op het gebied van olie, koelvloeistof, opvangbakken en opslagtanks. Onze webshop biedt u producten van hoge kwaliteit die direct uit voorraad leverbaar zijn. Bevindt u zich in Nederland? Dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij ons kunt u niet alleen veilig en snel betalen door middel van iDEAL maar ook gerust uw aankopen retourneren indien u niet tevreden bent. Kortom, moet u bij OlieDirect zijn voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Kunststof dieseltank van OlieDirect

OlieDirect biedt zowel kunststoffen als stalen opslagtanks. Uiteraard zijn onze kunststof dieseltanks in verschillende volumes te bestellen, zo bieden we bijvoorbeeld een 1400, 2500 en 5000 liter variant. Ook zorgt deze opslagtank ervoor dat u van alle gemakken voorzien wordt. Want onze kunststof dieseltanks worden geleverd met:

  • Pomp 56/L per minuut
  • Cimtec filter + teller
  • 4 meter slang + automatische nozzle
  • KIWA tank & installatie certificaat
  • Transport & Plaatsing

Verder zorgen deze tanks ervoor dat u altijd gebruik kan maken van uw eigen opslag en uw voertuigen/machines direct voorzien van diesel. Daarnaast zijn onze opslagtanks voorzien van een automatisch afslaand pistool.

Als laatste is het sinds januari 2015 verplicht dat uw opslagtank voorzien is van een officieel keuringsdocument. Wij voorzien u dan ook graag van informatie over de vele mogelijkheden en de veiligheidseisen die hier bij komen kijken.

opvangbakken

Dieseltanks

Onze dubbelwandige dieseltanks zijn de eerste keuze bij het tanken ter plaatse. Zo zijn ze verkrijgbaar in de ‘Fuel Point’ of ‘Fuel Station’ opties. Zoals gezegd bieden onze diesel opslag- en doseertanks alles, van brandstofbeveiliging tot complexe brandstofbeheersystemen. Verder zijn Harlequin ‘Fuel Points’ ideaal voor kleinere, commerciële, industriële en agrarische installaties, waar de technologieën met toegevoegde waarde in de ‘Fuel Station’-modellen geen vereiste zijn. Ten slotte is de 5000 liter Fuel Point ontworpen met de bedoeling te voldoen aan de behoeften van personen die aanzienlijke hoeveelheden brandstof nodig hebben. Kortom zijn onze opslagtanks ideaal voor het veilig tanken ter plaatsen.

Waarom OlieDirect?

In de tijd van technologische vooruitgang stijgt het aantal auto’s en motoren gestaag. Ontwerpen van motoren en transmissies verbeteren voortdurend, daarom vereist men ook verbeterde smeermiddelen. OlieDirect veranderd mee, door een ruim assortiment aan kwalitatief hoge olie te leveren die de werking van uw motoren verbeterd. Het assortiment bevat ook koelvloeistoffen en ten slotte bieden we ook lekbakken en opslagtanks om uw olie veilig op te slaan. Op deze manier kunt u bij ons terecht voor al uw olie gerelateerde benodigdheden.

Klanten bekijken ook

Olie

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment aan Olie. Op zoek naar Olie? Bekijk ons assortiment.

Opvangbakken

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment opvangbakken. Op zoek naar opvangbakken voor olie? Bekijk ons assortiment.

Koelvloeistof

OlieDirect beschikt over een ruim assortiment koelvloeistoffen. Op zoek naar koelvloeistoffen? Bekijk ons assortiment.